Personal trainer gezocht fit20 Leiden

fit20 3 jaar

fit20 Leiden is hard aan het groeien en wij zijn daarom op zoek naar een Personal Trainer.

fit20
fit20 is een internationale franchiseformule voor personal training, met inmiddels meer dan 130 vestigingen.

In kleinschalige studio’s trainen wij onze klanten, fit20’ers, in 20 minuten in de week fit, sterk en gezond. We boeken uitstekende resultaten met onze innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen trainingsmethode.

fit20 leden zijn voornamelijk mensen die weinig tijd hebben, niet van sporten houden, veel waarde hechten aan echte persoonlijke begeleiding, niet houden van de reguliere sportschool en/of de training van fit20 gebruiken als ondersteuning bij een andere sport.

Als fit20 trainer zorg je ervoor dat jouw klanten iedere week het maximale uit hun training halen, precies afgestemd op hun lichaam. Je houdt de prestaties en resultaten bij in de trainingsapp en monitort de progressie. Je zal een enorme bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van alle mensen die je traint.

Functie:
Voor onze studio in Leiden zijn wij op zoek naar een parttimer (bij voorkeur een zzp’er) die ons team een aantal dagdelen komt versterken. Het betreft een functie voor 4 tot 8 uur per week. Tevens zetten we je graag extra in bij verlof van collega’s. Er is uitzicht op uitbreiding naar extra dagdelen naarmate fit20 Leiden verder groeit.

Je zal starten met de volgende dienst:
Woensdag 15.00-20.00 uur.
Om de fit20 training op de juiste manier te kunnen geven zal je opgeleid worden aan de fit20 Academy. Deze opleiding bestaat uit online modules die je vanuit huis kunt maken en je gaat stage lopen in de studio van fit20 Leiden. De gehele opleiding vraagt 40-50 uur welke in 6 of 8 weken gepland zullen worden. De opleiding wordt afgesloten met een examen en diploma.

Ben jij diegene die in de vitaliteitsbranche wil werken en;
- beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, klantgerichte houding en
verantwoordelijkheidsgevoel
- zelfstandig kan functioneren
- een mensen mens is met gevoel voor humor
- gestructureerd kan werken en tegen werkdruk kan
- een aantal jaar werkervaring en/of een volwassen werkhouding heeft
- minimaal een MBO opleiding heeft
- woonachtig is in de omgeving van Leiden
Het beheersen van de Nederlandse taal is een pré.

Stuur dan je motivatie, CV en foto vóor mei 2019 naar
bouwienaboer@fit20.nl.